Els regidors d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona en la seva compareixença davant dels mitjans de comunicació el 25 de gener de 2018 (Horitzo…
Els regidors d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona en la seva compareixença davant dels mitjans de comunicació el 25 de gener de 2018 (Horitzontal)

Bosch: "Aquesta ciutat necessita un canvi de rumb"

ACN Barcelona.-Alfred Bosch ha demanat "un canvi de rumb" en el govern de Colau per tal de desencallar la situació que hi ha a la ciutat, després de no aconseguir aprovar els pressupostos. Segons el líder d'ERC a l'Ajuntament, Alfred Bosch, "la solitud del govern de Colau ens portarà a la paràlisi" i per això demana als comuns que comencin a buscar aliances amb la resta de formacions polítiques per tirar endavant la ciutat, tot i anar tard per als pressupostos de 2018. De tota manera, Bosch qualifica el 'no' del PSC com "un acte de despit després de la seva sortida del govern". En aquesta línia, Alfred Bosch assegura que ERC "ha fet feina que no els pertocava" acostant Trias i Colau però el govern "no ha fet res per negociar amb la CUP o amb el PSC". D'altra banda, Bosch ha descartat donar suport a una moció de confiança i ha anunciat que mantindrà la seva abstenció als pressupostos.

Anar al contingut