Barcelona

Boada indigna el PP en rememorar el passat franquista de Fraga

L'exsecretari general d'Interior i diputat d'ICV-EUiA, Joan Boada, ha protagonitzat una picabaralla amb el PP en què ha retret als populars que entre els seus fundadors hi hagi el membre d'un govern "que signava penes de mort contra els defensors de la llibertat", en al·lusió a Manuel Fraga. L'esbroncada s'ha organitzat quan el diputat popular Rafael López ha ironitzat sobre l'evolució d'ICV-EUiA afirmant que "abans eren comunistes però ara ja no saben el que són".

Actualitzat
L'afirmació ha indignat Boada, que ha assegurat sentir-se molt orgullós del passat comunista del seu partit i, en un primer moment, ha acusat el PP de tenir entre els seus fundadors un home que "assassinava els defensors de la llibertat".

Les paraules de Boada han encès la bancada popular que, per boca del seu portaveu, Enric Millo, ha reclamat a l'ecosocialista la "decència i dignitat" de rectificar una acusació infundada i gravíssima. Davant de les crítiques del PP, Boada ha matisat que Fraga no assassinava, sinó que formava part d'un govern "que signava penes de mort contra els defensors de la llibertat".
Anar al contingut