Blanes

Blanes es pot quedar sense concerts a la festa major per la denúncia d'un veí

La queixa d'un veí que va posar una denúncia pel soroll obliga els concerts a allunyar-se 2,5 quilòmetres

RedaccióActualitzat

L'Ensorra't són cinc nits de concerts per la festa major de Blanes. Una setmana abans que Blanes celebri la seva festa major i l'Ajuntament encara no sap si podrà programar els concerts al passeig marítim com han fet durant els últims anys.

El motiu: la queixa d'un veí que va posar una denúncia pel soroll i el malestar que li genera tenir l'escenari a prop de casa. El jutjat li ha donat la raó i, de moment, sembla que els músics hauran de guardar una distància de seguretat de dos quilòmetres i mig amb casa seva.

 

Els concerts es fan a l'escenari al passeig, amb el públic a la sorra. És a tocar de molts edificis. La denúncia, però, no ha arribat de cap d'aquests veïns, sinó d'un que viu a 200 metres. Demana que s'allunyi la festa dos quilòmetres i mig de casa seva.

El denunciant, que no ha volgut parlar, diu en la denúncia, de sorolls i crits insuportables. Qualifica els joves d'endimoniats i els acusa de no complir amb els horaris.

L'organització respon que sempre intenta complir els horaris i treballar amb els veïns per evitar problemes.

L'Ajuntament ha presentat recurs per assegurar que la festa es pugui celebrar. La nova edició de l'Ensorra't hauria de començar divendres 21 de juliol.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut