Barcelona

Augmenta el nombre de viatgers d'autobusos urbans i, sobretot, a Catalunya

Catalunya és la primera comunitat on més augmenta l'ús de l'autobús urbà. Barcelona és la primera ciutat de l'estat on més va pujar l'ús de l'autobús urbà, amb un increment del 10%, i la segona respecte al metro.

RedaccióActualitzat

Segons l'Institut Nacional d'Estadística, a tot l'estat més de 236,3 milions de viatgers van utilitzar el transport urbà el mes de novembre passat, fet que suposa un augment de l'1,4 per cent respecte al novembre del 2012.

Catalunya és la primera comunitat on més augmenta l'ús de l'autobús urbà. Al novembre hi va haver gairebé 23 milions de viatgers, un 8% més que el mateix mes del 2012. El nombre de viatgers d'autobusos urbans al novembre del 2013 va augmentar en set comunitats i ho va fer més a Catalunya; al País Basc, l'augment va ser d'un 5,9%, i a Madrid, d'un 4,6%.

Barcelona és la primera ciutat on més va pujar l'ús de l'autobús urbà, amb un augment del 10%, i la segona respecte al metro. Per davant hi ha Sevilla.

Al conjunt de l'estat, tant l'ús de trens de rodalies com de mitjana distància va baixar. En canvi, l'AVE va augmentar un 20%. Els viatges interns en avió continuen disminuint.

Anar al contingut