Primer pla d'Inés Arrimadas atenent els mitjans de comunicació. Imatge del 19 de maig de 2017 (horitzontal)
Primer pla d'Inés Arrimadas atenent els mitjans de comunicació. Imatge del 19 de maig de 2017 (horitzontal)

Arrimadas celebra la disputa a les primàries per encapçalar la llista de Ciutadans i ho situa com a exemple de "democràcia"

Actualitzat

ACN Cerdanyola del Vallès.-La cap de files de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha aplaudit aquest divendres la disputa que finalment hi haurà entre quatre candidats per encapçalar la llista del partit a les properes eleccions autonòmiques. Arrimadas ha subratllat que aquest procés intern es celebrarà la perquè el partit vol "estar preparat davant unes més que probables eleccions" i ha assegurat que la confirmació de diverses candidatures és un exemple de "democràcia". D'altra banda, en una atenció a la premsa després de visitar el Sincrotó Alba acompanyada d'Albert Rivera, la líder taronja ha criticat la conferència que el president Carles Puigdemont pronunciarà dilluns a Madrid. "Només li agraden els monòlegs i els ambients controlats", ha assenyalat, lamentant la seva absència a la darrera conferència de presidents autonòmics.

Arrimadas ha destacat que el procés de primàries per triar el cap de llista és una manera "d'estar preparats i tenir fets els deures" de cara a unes hipotètiques eleccions autonòmiques durant els propers mesos. En aquest sentit, ha recordat que la presentació de candidatures es pot fer sense avals, fet que, ha assegurat, denota "normalitat" interna.Així, Inés Arrimadas optarà a repetir com a cap de llista de Ciutadans en un procés que es disputarà amb els militants Daniel Granados, Jordi González i Sergio Querol, segons ha fet públic el partit aquest divendres al matí. Les votacions telemàtiques s'obriran dimecres 24 de maig a les 23 h i s'allargaran fins les 23 h del divendres 26, amb previsió de fer oficials els resultats l'endemà, dissabte 27.Crítica als "monòlegs" de PuigdemontD'altra banda, Inés Arrimadas ha carregat contra la conferència que Carles Puigdemont té previst oferir aquest proper dilluns a una sala de l'Ajuntament de Madrid. "Quan ha d'anar a la conferència de presidents autonòmics a debatre o quan ha d'anar al senat no hi és. A ell li agraden els monòlegs i els ambients controlats", ha etzibat.A parer de la cap de files del partit taronja, "no és propi" d'un president de la Generalitat "defugir" debats com la trobada de presidents, i ha criticat que "després vagi convidat per Podemos a parlar del seu monotema".

Anar al contingut