Arrenca l'última temporada d'El Bulli com a restaurant abans de convertir-se en una fundació
El Bulli, el restaurant de Ferran Adrià, ha començat aquest dimecres l'última temporada tal com el coneixíem fins ara, abans que es converteixi en una fundació i un laboratori creatiu. Totes les taules estan ocupades des d'ara fins al juliol, quan es tancarà la cuina. Ferran Adrià, nomenat el 2010 el millor cuiner de la dècada, ha insistit que no és un tancament definitiu.
Redacció 324
Arrenca l'última temporada d'El Bulli com a restaurant abans de convertir-se en una fundació
El Bulli, el restaurant de Ferran Adrià, ha començat aquest dimecres l'última temporada tal com el coneixíem fins ara, abans que es converteixi en una fundació i un laboratori creatiu. Totes les taules estan ocupades des d'ara fins al juliol, quan es tancarà la cuina. Ferran Adrià, nomenat el 2010 el millor cuiner de la dècada, ha insistit que no és un tancament definitiu.
Actualitzat
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Engegar/Aturar
Silenciar
Pujar el volum
Disminuir el volum
Instruccions per interactuar amb el player

"Totes les decisions que nosaltres hem fet és per continuar creant. Després de 25 anys intentant fent avantguardes, i crec que aconseguint-ho, esclar, cada vegada és més difícil. Els escenaris han de canviar, l'equip ha de ser més gran... simplement és això", ha explicat el Adrià.
Només 50 persones cada nit tenen el privilegi d'assaborir el menú degustació de Ferran Adrià. Des d'ara fins a finals de juliol, 7.000 comensals s'asseuran a les taules d'El Bulli i es delectaran amb la cuina més revolucionària del món.
Ferran Adrià ha apuntat que aquest any, a més d'intentar emocionar el client a través de la gastronomia i de seguir creant, El Bulli s'enfronta al desafiament d'un nou repte: trobar finançament privat per poder fer possible el seu projecte de fundació. En aquest sentit, han organitzat una sèrie de sopars per a empreses, amb la finalitat d'obtenir els primers ingressos per a la fundació i finançar les obres de transformació del restaurant en un edifici cent per cent sostenible i ecològic.