Organitzadors passejant a les portes del Primavera Sound.
El Primavera Sound acull 348 actuacions.
Barcelona

Arrenca el Primavera Sound al parc del Fòrum amb Arcade Fire, Caetano Veloso o Pixies com a caps de cartell

Tot i que el festival comença aquest dimecres al parc amb una primera jornada gratuïta, des de dilluns hi ha concerts en diversos punts de la ciutat

RedaccióActualitzat

Comença aquest dimecres, al parc del Fòrum de Barcelona, el Primavera Sound. En total acull 348 actuacions repartides per diferents escenaris de la ciutat. Arcade Fire, Caetano Veloso, Pixies, The National o Temples, entre un llarg etcètera, encapçalen un cartell espectacular, la majoria del qual es desplegarà a partir de dijous al recinte. Un espai que creix en superfície i també en nombre d'escenaris, que passen a ser nou, amb una reubicació dels dos principals, per guanyar comoditat entre els assistents.

Tot i que els plats forts comencen aquest dijous, des de dilluns ja hi ha concerts en diversos punts de la ciutat: a la Sala Apolo així com al Teatre Latino, el Principal, el Barts i la Botiga del Primavera Sound.

Aquest dimecres la jornada al parc del Fòrum és gratuïta, així com la música en viu d'"Els vermuts del Primavera" amb Martini, que es faran al parc de la Ciutadella als matins d'aquest cap de setmana, entre moltes altres activitats. També es projectaran films musicals al cinema Maldà.

El festival té un pressupost que arriba als 9,7 milions d'euros. Els organitzadors esperen superar els 170.000 assistents de l'any passat i generar més de 26.000 trajectes d'arribada i sortida a l'aeroport del Prat.

L'iCat.cat és l'emissora oficial del Primavera Sound i trasmetrà en directe bona part dels concerts.

 

 

Anar al contingut