Una sala de cinema plena
Una sala de cinema plena
Barcelona

Anar al cinema els dimecres costarà menys de 4 euros durant tres mesos

Avui es posa en funcionament l'oferta d'entrades de cinema a 3 euros amb 90 cèntims els dimecres a la majoria de sales del país. Una desena més de cinemes catalans s'han sumat a la iniciativa des que es va anunciar la setmana passada, quan ja n'hi havia una setantena d'adherits.

RedaccióActualitzat

L'èxit de la Festa del Cine ha propiciat que un sector molt tocat per la crisi posi en marxa una nova acció per atreure públic a les sales de cinema com un hàbit social i cultural. Es diu "Dimecres al cine". A partir d'avui anar al cinema els dimecres costarà, en la majoria dels casos, 3 euros amb 90 cèntims. Aquesta reducció, que en molts casos és del 50% del preu de l'entrada, té l'objectiu de fomentar l'assistència a les sales després del descens constant de públic des de fa 10 anys.

Una desena de cinemes catalans s'han sumat a la iniciativa des que es va anunciar la setmana passada, quan ja n'hi havia una setantena d'adherits. Entre els nou locals que s'hi han afegit hi ha els Verdi de Barcelona, els Principal de Lleida i els Catalunya de Terrassa. Els principals exhibidors del país, com ara Yelmo, Balañá, Cinesa i Lauren es van apuntar a l'oferta des del començament.

De moment aquesta forta reducció del preu de l'entrada els dimecres és només per a 3 mesos, fins al 15 d'abril, però algunes fonts del sector no descarten que s'ampliï el període si la resposta és massiva.

 

 

 

 

 

Anar al contingut