Equips de rescat a l'entrada del túnel esfondrat. (Foto: Reuters)
Equips de rescat a l'entrada del túnel esfondrat. (Foto: Reuters)
Tòquio

Almenys cinc morts per l'esfondrament d'un túnel al Japó que ha deixat diversos cotxes atrapats

Part d'un túnel d'una autopista molt concorreguda a uns 80 quilòmetres de Tòquio s'ha enfonsat. Hi ha vehicles atrapats a l'interior i es parla d'almenys set persones desaparegudes.

RedaccióActualitzat
Part d'un túnel d'una autopista molt concorreguda s'ha enfonsat al Japó, a uns 80 quilòmetres de Tòquio. Hi ha almenys cinc morts i dos ferits

Els bombers han explicat que entre 50 i 60 metres d'un mur han cedit i han deixat atrapats diversos vehicles. Els fets han passat cap a les vuit del matí, hora local, les 12 de la nit hora catalana. Almenys dos vehicles han xocat i un altre s'ha incendiat.

El despreniment i el foc han provocat escenes de pànic, amb cotxes mirant de fugir contra direcció i desenes de persones caminant per l'interior del túnel durant més d'una hora abans de poder sortir. Hi ha confirmats dos ferits. Són dues dones, una amb ferides lleus i una altra de greu. Aquesta segona ha aconseguit sortir d'un vehicle amb cinc ocupants que ha quedat atrapat sota la runa.

Els equips de rescat miren de trobar supervivents. Hi ha nombrosos cotxes de bombers i ambulàncies i les càmeres de l'interior del túnel mostren una part bloquejada i nombrosos vehicles atrapats.

El túnel travessa una zona muntanyosa, té quatre quilòmetres i és el segon més llarg del Japó. De moment no se sap la causa de l'enfonsament. 



Anar al contingut