Xangai

Almenys 42 morts en un incendi en un gratacel en obres a Xangai

Almenys 42 persones han mort i prop de 100 han resultat ferides en un espectacular incendi en un gratacels de 28 plantes en obres a la ciutat xinesa de Xangai. L'edifici estava situat al districte de Jingan, un dels més poblats. Les flames han provocat una enorme columna de fum en mig de la silueta urbana de la ciutat, capital econòmica de la Xina i on viuen uns 20 milions de persones. Sembla que el foc s'ha originat en una de les bastides que es feien servir per les obres de restauració de l'edifici. Els bombers han hagut de mobilitzar desenes d'efectius i han necessitat quatre hores i mitja per controlar les flames.

Actualitzat
Segons l'agència de notícies xinesa Xinhua, diverses persones han aconseguit escapar de les flames llançant-se per les finestres i d'altres ho han aconseguit a través de les bastides que hi havia a l'edifici. Segons les mateixes fonts, citades per l'agència France Presse, s'han pogut rescatar un centenar de persones.

Les autoritats han iniciat una investigació per determinar la causa de l'espectacular incendi, que ha deixat un tràgic balanç de víctimes.

Anar al contingut