Campanya "La Catalunya valenta"
Campanya "La Catalunya valenta"
Badalona

El PP posa en marxa "La Catalunya valenta" per ampliar l'antiindependentisme

RedaccióActualitzat

"La Catalunya valenta" és el nom de la campanya que el PP català ha posat en marxa aquest cap de setmana. No és una campanya pel "no", ha dit Albiol, perquè assegura que no hi haurà referèndum.

Amb el dirigent popular Javier Maroto ha explicat que l'objectiu és ampliar el nombre de catalans contraris a la independència, amb arguments, però sobretot apel·lant a les emocions.

El president del PPC, Xavier García Albiol, ha tornat a carregar aquest diumenge contra la decisió del govern d'iniciar els tràmits per adquirir urnes que podrien servir per al referèndum sobre la independència previst per al setembre. Albiol ha avisat l'executiu català que si finalment compra les urnes "més val que guardi la factureta i el precinte en un calaix, perquè les haurà de tornar o practicaran malversació de fons públics":

"No serviran per a cap referèndum. Que pactin una bona garantia de devolució i guardin la factura, perquè aquestes urnes no s'utilitzaran, evidentment, per a un referèndum il·legal. En aquest país, mentre governi el PP, no hi haurà referèndum".

Sobre el judici de demà de Forcadell i la resta de membres de la mesa, res de nou. Albiol diu que saltar-se la llei no surt de franc.

Maroto no ha arribat a lligar el sobiranisme català amb l'extrema dreta de Marine Le Pen, però sí que ha volgut parlar de tots dos en avisar del perill del populisme a les eleccions franceses, que aquest diumenge celebren la segona volta.

"A les persones que tenen desesperança, i hi ha moltes a França, no se'ls pot arribar amb una recepta facilota, una solució molt fàcil a problemes complexos. Perquè, d'això, se'n diu populisme, a França, a Catalunya, a Espanya i a altres països.

Anar al contingut