Alamany: "Farem el que calgui per revertir una època fosca d'austeritat i retallades"

RedaccióActualitzat

La portaveu al Parlament de Catalunya en Comú-Podem, Elisenda Alamany, ha tingut una cita aquest dissabte a la nit amb el programa "Preguntes freqüents".

Només començar l'entrevista, Alamany ha parlat de la reprovació al rei que aquesta setmana va impulsar el seu grup al Parlament. I ha qualificat la monarquia d'institució caduca i opaca:

 


Segons Alamany, les dades d'acceptació de la monarquia a la resta d'Espanya tampoc són gaire brillants. Segons Elisenda Alamany, Pedro Sánchez es va molestar amb la reprovació que es va fer al Parlament Català per la reacció que poguessin tenir les dretes espanyoles:

 

 

La portaveu al Parlament de Catalunya en Comú-Podem, Elisenda Alamany, ha explicat que el seu grup farà tot el possible per millorar la situació de la gent i revertir una dècada fosca d'austeritat i retallades a Catalunya. Per responsabilitat hi seran a l'hora d'aprovar els pressupostos, però el govern ha de complir unes condicions de caràcter social:

 

Preguntada per la dimissió de Xavier Domènech, Alamany ha respost que la seva marxa no va ser només una pèrdua pels comuns, sinó per a la política en general:

 

 

Elisenda Alamany ha explicat que la missió principal dels comuns és que hi hagi diversitat dins del grup per representar tota la societat:

 


La portaveu al Parlament de Catalunya en Comú-Podem ha qualificat de bona la seva relació amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau:

 

 

Quan se li ha preguntat pel discurs del rei del dia 3-O, Alamany ha respost que se'l podia haver estalviat:

 

Anar al contingut