Madrid

"Al meu amic Pablo", la carta amb què Monedero matisa la seva marxa de Podem

Juan Carlos Monedero publica una carta oberta dirigida a Pablo Iglesias en què reafirma el seu compromís amb Podem i amb el seu número u

RedaccióActualitzat

L'endemà d'haver presentat la dimissió, l'exnúmero 3 de Podem, Juan Carlos Monedero, assegura en una carta publicada avui al diari digital "Público" que pensa continuar lluitant pel partit que fa fundar amb Pablo Iglesias.

Monedero explica que ha deixat els càrrecs a la direcció de Podem amb l'única intenció d'empènyer amb més força el projecte.

En una carta pública, que titula: "Al meu amic Pablo", Juan Carlos Monedero fa un conjunt de referències personals a l'amistat que l'uneix amb el líder de Podem, Pablo Iglesias. Una amistat que ve de lluny i que Monedero espera recuperar en la intimitat, "lluny de les intrigues dels mitjans":

"Pablo és, a més a més d'una part molt bonica de la meva biografia, el secretari general del partit des del qual continuaré lluitant."

Monedero diu que li dóna molta seguretat que Pablo Iglesias sigui al capdavant del projecte de Podem i es compromet a treballar de manera més intensa des del seu nou espai al partit:

"Una certa mala consciència m'acompanya per no ser al costat de Pablo en un lloc tan ingrat com és la direcció d'un partit."

La confiança de Monedero en Iglesias sembla que continua intacta, segons es desprèn de la carta escrita pel fins ara número tres de Podem. Una confiança i una amistat que diu que no s'ha entès:

"I que bordin, els que han perdut la capacitat d'entendre el que significa l'amistat."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut