Barcelona

Adéu, súpers! Fins l'any que ve!

La Festa dels Súpers, que s'ha fet durant tot el cap de setmana a l'Estadi Olímpic de Montjuïc, ha tancat amb la satisfacció que la pluja ha respectat la majoria de les activitats. 300.000 nens i nenes, amb les seves famílies i més de 200 activitats.

RedaccióActualitzat
La Festa dels Súpers ha encarat la recta final i ha tancat aquesta nova edició, a l'Estadi Olímpic de Montjuïc, a les sis de la tarda, amb la doble satisfacció que la pluja ha respectat la majoria de les activitats i que els súpers han aconseguit, un cop més, vèncer el senyor Pla.

Malgrat les previsions meteorològiques, la setzena Festa dels Súpers ha comptat amb l'assistència de 300.000 nens i nenes i les seves famílies. La família dels súpers s'ha proclamat campiona de la gran final esportiva, i tot gràcies a l'ajuda dels infants que els han donat el seu suport, en una edició basada en el foment de la pràctica de l'esport. L'estadi olímpic ha acollit més de dues-centes activitats i espectacles. Al llarg de la festa, el Super3 ha rebut un disc de platí per l'últim treball editat, que ha venut més de 40.000 còpies.

"Em moc! Em moc! M'agrada l'esport"

A partir de les 12.00, a l'escenari principal de l'estadi, s'ha resolt finalment la trama de la festa. Amb el lema "Em moc! Em moc! M'agrada l'esport", la Pati Pla i la resta de la família del Super3, ajudats per la gran quantitat de súpers que han respost a la seva crida, han aconseguit fer triomfar les bones pràctiques de l'esport.

La família va acceptar el repte d'entrenar-se a les ordres de la Pati Pla per impedir els plans del Sr. Pla, que pretenia convertir en Rick en un esportista total -el Nen d'Or- utilitzant tota mena de trampes, com la Golden Boy Machine, que posa en forma, sense haver de fer cap esforç, tothom que s'hi asseu.

El Sr. Pla havia promès a en Rick que, si aconseguia els seus malèfics objectius, la Plati Pla no podria evitar enamorar-se d'ell per sempre. I així el noi entraria a formar part de la família Pla. Però no va comptar amb la força dels súpers, que han fet que l'autèntic esperit de l'esport i valors com l'esforç, la bona alimentació i el treball en equip triomfessin.

A les grades de davant de l'escenari, plenes de gom a gom, s'han pogut veure imatges espectaculars, com les "supersones" o la coreografia d'"Em moc! Em moc" M'agrada l'esport!", que han protagonitzat els súpers a petició de la família per vèncer el Rick, i s'ha pogut sentir com es corejava el nom de cada personatge.

I al final ho han aconseguit. En Roc ha aixecat els pesos i, davant l'entusiasme de tots els súpers, ha demostrat com les bones pràctiques esportives són les que porten al camí del triomf.

L'espectacle s'ha pogut veure simultàniament per TV3 i el canal Super3 i per Super3.cat, que ha ofert ininterrompudament la festa.








VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut