Entrada de la discoteca Capitolio a Cornellà.
Entrada de la discoteca Capitolio a Cornellà.
Cornellà de Llobregat

Un jutge suspèn el tancament temporal d'una discoteca de Cornellà per salvar 25 llocs de treball

Una sentència pionera frena el tancament que havia ordenat l'Ajuntament per impedir que els 25 treballadors de l'establiment passin a l'atur.

RedaccióActualitzat
El jutjat contenciós administratiu número 4 de Barcelona ha suspès la clausura durant quatre mesos la discoteca Capitolio, situada al polígon Famades de Cornellà de Llobregat, amb l'argument d'evitar que els seus 25 treballadors passin a l'atur. El tancament de la discoteca l'havia imposat l'Ajuntament al maig per haver duplicat el límit de l'aforament permès.

Es tracta d'una resolució pionera ja que, en la seva decisió, el jutge té en compte el context econòmic a l'hora de decidir la mesura cautelar: "En situacions de crisi econòmica conjuntural, no pot permetre's que, per una resolució de l'Alcaldia, es deixi aquelles persones sense possibilitats d'accés a una feina." Tot i això, la sentència dictamina que la discoteca pagui la multa de 7.000 euros imposada pel consistori "per garantir la indemnització dels eventuals perjudicis que poguessin produir-se sobre els interessos públics inherents a la impugnada actuació de l'Ajuntament".

Anar al contingut