Sant Cugat del Vallès

Multa de 6.200 euros a un conductor que tenia un detector de radars i un inhibidor làser al vehicle

El conductor també ha estat sancionat amb la pèrdua de 9 punts del carnet de conduir

RedaccióActualitzat

Un conductor sancionat amb una multa de 6.200 euros per tenir un detector fix de radars i un inhibidor làser al seu vehicle. Els dos aparells estaven instal·lats a la part davantera del motor.

Els Mossos d'Esquadra van interceptar el vehicle el 27 d'abril a la C-16 a Sant Cugat del Vallès en un control planificat de detectors de radars. Un cop els agents van aturar el vehicle, van poder confirmar que portava un sistema fixede detecció de radars i, el que és menys habitual, un sistema inhibidor làser.

 

Es tracta d'uns sistemes que emeten un senyal de làser per inhibir la lectura de velocitat a què circula el vehicle. Amb l'inhibidor, els radars i cinemòmetres de la policia donen error de lectura i no es pot detectar l'excés de velocitat ni fotografiar els vehicles infractors.

 

El conductor del turisme va ser sancionat amb una multa de 200 euros i la retirada de tres punts del carnet de conduir per tenir un detector de radars. A més, té una sanció addicional de 6.000 euros i la pèrdua de sis punts més del carnet per dur l'inhibidor làser.

Anar al contingut