Mor el gastrònom Jaume Pastallé, popular per haver conduït el programa "Bona cuina" a TV3

El gastrònom Jaume Pastallé, popular per l'espai "Bona cuina" que durant anys va presentar a TV3, ha mort als 79 anys, segons han confirmat a Catalunya Ràdio fonts pròximes a la família. Pastellé, nascut a Terrassa el 1924, vivia a Castellbell i el Vilar, a la comarca del Bages. Va ser empresari tèxtil fins que la crisi del sector va obligar-lo a tancar les seves tres empreses. Després d'obrir un restaurant va saltar a la fama arran del programa culinari "Bona cuina", de Televisió de Catalunya, des del qual va obtenir gran popularitat pel seus rodolins. Jaume Pastallé serà enterrat demà.
Mor el gastrònom Jaume Pastallé, popular per haver conduït el programa "Bona cuina" a TV3
TVC

Mor el gastrònom Jaume Pastallé, popular per haver conduït el programa "Bona cuina" a TV3

El gastrònom Jaume Pastallé, popular per l'espai "Bona cuina" que durant anys va presentar a TV3, ha mort als 79 anys, segons han confirmat a Catalunya Ràdio fonts pròximes a la família. Pastellé, nascut a Terrassa el 1924, vivia a Castellbell i el Vilar, a la comarca del Bages. Va ser empresari tèxtil fins que la crisi del sector va obligar-lo a tancar les seves tres empreses. Després d'obrir un restaurant va saltar a la fama arran del programa culinari "Bona cuina", de Televisió de Catalunya, des del qual va obtenir gran popularitat pel seus rodolins. Jaume Pastallé serà enterrat demà.
Actualitzat
El gastrònom Jaume Pastallé, que es va fer popular presentant el programa de cuina "Bona cuina" de TV3, ha mort als 79 anys al seu domicili del barri de Sant Cristòfol de Castellbell i el Vilar després d'una llarga malaltia. El funeral i enterrament de Pastallé s'oficiarà a les dotze del migdia de demà a la parròquia de Sant Cristòfol de Castellbell en una cerimònia que la família desitja que sigui íntima. Jaume Pastallé va presentar durant anys el popular programa de cuina "Bona cuina" que sempre acabava amb un simpàtic rodolí davant del plat cuinat durant el programa. Des de feia uns quants anys, Pastallé vivia retirat de les cuines després de regentar un restaurant a la mateixa localitat de Castellbell i el Vilar.