Hospitalet de Llobregat

Normalitzat el servei a la línia 5 del metro després d'un matí d'interrupció parcial per un descarrilament

Incident aquest matí al metro de Barcelona. Un tren de la línia 5 ha descarrilat a Can Boixeres i ha obligat a interrompre la circulació parcialment en aquesta línia durant tot el matí. Els fets han passat poc abans de l'inici del servei i tant el conductor com els treballadors n'han resultat il·lesos. El tram de la línia afectat ha estat entre Sant Ildefons i Collblanc, al terme de l'Hospitalet de Llobregat.

Actualitzat
Transports Metropolitans de Barcelona ha informat que a les cinc del matí el servei s'ha iniciat entre Collblanc i la Vall d'Hebron. A partir de les tres quarts de set del matí s'ha habilitat també el servei amb un tren entre Cornellà Centre i Can Boixeres, tot i que posteriorment s'ha limitat al tram entre Cornellà Centre i Sant Ildefons.

TMB ha habilitat un servei d'autobusos alternatiu, amb onze vehicles, per cobrir el trajecte interromput  D'aquesta manera, la línia 5 del metro (la blava) funciona entre Vall d'Hebron i Collblanc i entre Sant Ildefons i Cornellà Centre. Com a primera opció, la companyia ha recomanat, mentre ha durat la incidència, utilitzar Renfe Rodalies o el Trambaix com a transport alternatiu.
Anar al contingut