Madrid

Madrid s'emporta una bona part de la grossa de Nadal, el 13437

El principal premi recau sobretot a Madrid

RedaccióActualitzat

La grossa de Nadal, dotada amb 4 milions d'euros per cada sèrie i 400.0000 euros per cada dècim, s'ha fet esperar molt i no ha arribat fins a la una del migdia. Ha estat, de fet, la grossa més tardana des del 1990. Ha estat per al número 13437. Ha quedat molt repartit arreu de l'estat, però ha passat de llarg de Catalunya, que s'ha quedat, tot i això, el tercer premi íntegre i una bona part del segon.

La capital espanyola s'ha endut una bona part de la grossa. Concretament, 118 sèries s'han venut a l'administració 79 de Madrid, situada prop de la seu del PP, al carrer Génova. Ha repartit 500 milions d'euros.

També se n'han venut a l'Eliana (País Valencià), Mazarrón (Múrcia), Múrcia, Albacete, Coria (Càceres), la Corunya, Carballo (la Corunya), Logronyo, San Bartolomé (Las Palmas), Boñar (Lleó) i Lugo.

Ismael Rastrelli Mekerbech i Janna Flores Villavicencio han estat els dos nens que han cantat el premi més esperat de l'any. Segurament sempre recordaran que la grossa que han cantat és una de les més baixes del segle. Només l'han superat el 6381, que es va repartir el 2007, i el 8103, el 2002.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut