Onada de robatoris a diferents comarques gironines
Onada de robatoris a diferents comarques gironines
Girona

30 robatoris en menys d'un mes al Pla de l'Estany, el Gironès i la Garrotxa

En algunes poblacions, com a Maià de Montcal, a la Garrotxa, en una nit van robar a tres llocs diferents

RedaccióActualitzat

Aquest mes hi ha una onada de robatoris a tres comarques gironines: el Pla de l'Estany, el Gironès i la Garrotxa. Com a mínim ja n'hi ha hagut una trentena. Els Mossos d'Esquadra estan fent aquests dies controls extraordinaris a diferents punts d'aquestes comarques.

En algunes poblacions, com a Maià de Montcal, a la Garrotxa, en una nit van robar a tres llocs diferents. Diversos testimonis han explicat que actuen de manera molt ràpida i encaputxats. Pilar Fàbrega, del restaurant La Torre, explica el seu cas:

 

"No ens van trencar ni una tassa. I això que va passar per sobre de la cafetera. De fet gairebé no ens vam adonar que havien entrat a robar fins que un client va entrar al lavabo i ens va dir que hi havia una finestra dels serveis trencada. I el meu pare va veure que no hi havia ni un cèntim a la caixa. S'ho havien emportat tot."

 

A Teresa Pujol també li van entrar a robar a la seva botiga: "Arribes aquí, ho trobes tot obert, amb la persiana aixafada i et preguntes què ha passat. Et sorprèn i t'espanta. És tan tranquil, aquest poble."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut