30.000 visitants i una ocupació mitjana del 80%, balanç d'un Fòrum Gastronòmic que s'ha professionalitzat

Girona (ACN).- El Fòrum Gastronòmic ha tancat portes havent superat 'totes les expectatives', com ressalta l'organització, i mantenint els 30.000 visitants de l'edició anterior, tot i escurçar-se un dia i l'actual context de crisi. Les sessions i ponències que han portat autèntiques espases de la cuina a Girona han tingut una ocupació mitjana del 80% i en alguns casos, com l'Aula Activa, s'ha arribat al 100%. Els seus artífexs ressalten que aquesta assistència prova la bona salut del Fòrum i fa concloure que aquest any s'ha professionalitzat encara més. L'organització, que ja ha lligat l'edició del 2013 a Girona, vol assolir volada mundial i per això reclama que es tracti el Fòrum com altres 'fires estatals'.
30.000 visitants i una ocupació mitjana del 80%, balanç d'un Fòrum Gastronòmic que s'ha professionalitzat

30.000 visitants i una ocupació mitjana del 80%, balanç d'un Fòrum Gastronòmic que s'ha professionalitzat

Girona (ACN).- El Fòrum Gastronòmic ha tancat portes havent superat 'totes les expectatives', com ressalta l'organització, i mantenint els 30.000 visitants de l'edició anterior, tot i escurçar-se un dia i l'actual context de crisi. Les sessions i ponències que han portat autèntiques espases de la cuina a Girona han tingut una ocupació mitjana del 80% i en alguns casos, com l'Aula Activa, s'ha arribat al 100%. Els seus artífexs ressalten que aquesta assistència prova la bona salut del Fòrum i fa concloure que aquest any s'ha professionalitzat encara més. L'organització, que ja ha lligat l'edició del 2013 a Girona, vol assolir volada mundial i per això reclama que es tracti el Fòrum com altres 'fires estatals'.