Barcelona

15 ferits, 2 de greus, arran d'una topada del Tramvia Blau amb un camió

El tramvia i un camió han xocat a l'avinguda del Tibidabo de Barcelona. Quinze persones han quedat ferides, dues de greus. TMB ha informat que el tramvia no tornarà a funcionar fins que no s'aclareixin les causes de l'accident.

RedaccióActualitzat
Quinze persones han resultat ferides en un xoc entre el Tramvia Blau i un camió prop del número 31 de l'avinguda del Tibidabo de Barcelona, a l'encreuament amb la plaça Kennedy. TMB ha informat que el tramvia no tornarà a funcionar fins que no s'aclareixin les causes de l'accident.

Del total de víctimes, dues han estat traslladades en estat greu a l'Hospital Clínic i a la Clínica Teknon. Es tracta del conductor del tramvia, a qui li ha estat practicada una sutura a la cama, i una dona anglesa que té una fractura a la tíbia i al peroné i que haurà d'operar-se. De la resta, nou s'han fet contusions lleus i han estat traslladats a diversos centres sanitaris, d'on els han donat d'alta més tard. Quatre dels ferits han estat atesos al mateix lloc dels fets.

L'accident ha passat a les dotze del migdia, quan el tramvia i un camió, que estava aturat ocupant part del carril compartit, han col·lisionat. En el moment del xoc, el tramvia estava culminant el descens per l'avinguda del Tibidabo fins a la intersecció amb la plaça Kennedy, punt que fa de terminal.

L'Ajuntament de Barcelona i TMB han obert un expedient informatiu. El primer tinent d'alcalde i president de TMB, Joaquim Forn, ha afirmat que "l'activació dels frens ha funcionat". A més, la revisió del tramvia "es va fer quan tocava, al juliol, i estava tot perfecte. Per tant, s'ha de buscar la causa en un altre element. En aquests moments no podem dir res més", ha afegit el regidor.

El Tramvia Blau va tenir un altre accident el 2009 perquè el comboi no va frenar a temps. Nou persones van resultar ferides.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut