"El cerro de los dioses"
"El cerro de los dioses"

Tres premis per a "El cerro de los dioses", amb la participació de TV3, en el Festival Sant Cugat Fantàstic

"El cerro de los dioses", de Daniel M. Caneiro, s'ha endut tres guardons al Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat d'enguany: premi a millor actor per a Lluís Altés, el premi del públic a la millor pel·lícula i una menció especial del jurat. És una pel·lícula amb la participació de TV3

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic i de Terror de Sant Cugat, que s'ha fet del 25 al 27 de setembre, ha posat punt final a la seva sisena edició amb el lliurament de premis. "El cerro de los dioses", amb la participació de TV3, s'ha endut tres guardons: el premi a millor actor per a Lluís Altés, una menció especial del jurat i el premi del públic a la millor pel·lícula.

Amb el leitmotiv dels assassins en sèrie, el Sant Cugat Fantàstic, que també ha estat marcat per la crisi de la Covid, ha comptat amb el seu públic fidel, disposat a gaudir del gènere més sagnant i a omplir els Cinemes Sant Cugat.

Lluís Altés s'ha emportat el Premi al Millor Actor pel seu paper a "El cerro de los dioses", de Daniel M. Caneiro, que explica la història de la Paula, una directora de documentals que investiga una "influencer", una actriu en hores baixes i un director de cinema d'autor, a qui conviden en un petit poble per oferir les seves ànimes a un antic déu i així aconseguir fama i èxit en les seves carreres. Completen el repartiment Paula Muñoz Rodríguez, Christian Caner, Itziar Castro, Will Shephard, José Corbacho, Raúl Arévalo, Patricia Montero, Dafnis Balduz, Melina Matthews, Alain Hernández, Jaume Ulled, Isabel Coixet, Macarena Gómez, Carmen Muga i Lluís Altés. El llargmetratge també ha obtingut una menció especial i un dels premis més desitjats: el del públic.

Escrita per Daniel M. Caneiro i Borja Figuerola, "El cerro de los dioses" és una reinterpretació del mite de Faust en el qual la Paula i el Pedro, una directora de documentals i el seu productor, investiguen diferents personatges famosos, d'entre els quals destaquen Itziar Castro, Will Shephard i Pau Escobar, que han estat convidats a la Siega, una celebració d'un petit poble de Castella-la Manxa. És una coproducció de Begin Again Films i La Cima Producciones, amb la participació de TV3.

 

Anar al contingut