Suma't a córrer amb nosaltres

Inscriu-te a la Cursa: celebrem els 40 anys de TV3 i Catalunya Ràdio!

El 18 de juny és un dia gran per a Catalunya Ràdio i TV3. Fem 40 anys i ho celebrarem amb una cursa oberta a tota la ciutadania.

La cursa popular dels 40 anys de TV3 i Catalunya Ràdio és un dels plats forts de la celebració dels 40 anys de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Serà un esdeveniment popular, festiu i familiar, que tindrà lloc el diumenge 18 de juny, i tindrà un recorregut de 7 km que uniran les seus de Catalunya Ràdio i TV3. Tothom qui vulgui ja s'hi pot inscriure

 

 

Rosa Romà, presidenta de la CCMA, ha explicat els principis que impulsen aquest esdeveniment: "Estem contents que La Cursa sigui un acte que simbolitzi el moviment, ja que s'adiu molt a la nostra filosofia. Hem fet 40 anys, però continuem mirant sempre cap endavant, cap al futur, amb la mateixa il·lusió del primer dia." També ha explicat que s'han tingut en compte molts dels valors que defensa la CCMA, "com l'esport i la diversitat, amb una activitat per a tots els nivells i per a tots els públics; o la natura, amb una cura especial per fer servir en tota l'organització de l'acte elements respectuosos amb el medi ambient."    

 

El recorregut

El tret de sortida de La Cursa es donarà a les 8.30 davant de Catalunya Ràdio, a l'avinguda Diagonal, 614. Corredors i corredores enfilaran la Diagonal fins a l'entrada de la B-23, on es desviaran cap a Esplugues de Llobregat i, passant pels carrers de Sant Just Desvern i Sant Joan Despí, arribaran a la meta, situada als voltants de TV3. 

 

Inscripcions ja obertes

Les inscripcions a La Cursa ja estan obertes i es tancaran el diumenge 11 de juny, a les 23.59. No hi ha edat mínima o màxima per participar-hi.  

La inscripció és obligatòria per participar en la Cursa i tindrà un cost de 9 € si ja es disposa del xip groc de propietat, corresponent al sistema de cronometratge ChampionChip, o de 10 € si no se'n disposa. Les persones inscrites podran recollir la samarreta de la cursa quan recullin el dorsal. 

 

Categories i avituallament

Hi haurà un total de cinc categories amb premi: Absolutes Femenina i Masculina, Infantil/SX3 (fins a 14 anys), Treballador/a de la CCMA, Discapacitat visual i Cadira de rodes (no empeses per cap persona). 

Es podrà participar empentant un cotxet de nadó o acompanyats del gos, però sempre sent respectuós amb la resta de corredors. Es recomana col·locar-se a l'última sortida per tal de no generar cap incident amb participants més ràpids. 

Com a avituallament de mitja cursa hi haurà aigua i l'avituallament d'arribada constarà d'aigua, producte sòlid, fruita i una bossa d'obsequis. 

 

"Full festa", dels BETA: la cançó oficial

Durant la roda de premsa, s'ha presentat en exclusiva el videoclip de "Full Festa", la cançó oficial de La Cursa, que s'estrenarà de forma oficial el divendres, 5 de maig. "Full Festa" és el nou single de BETA, produït per Guille Milyway. El tema, cantat pels 4 components de la ficció transmèdia "Projecte Beta" del nou canal SX3, parla de l'actitud de superació per avançar, de superar entrebancs per arribar a una fita i de la necessitat de fer equip. És una cançó positiva i vitalista que pren referències de la música actual urbana feta sobre bases "house" i "afro-dance" amb tocs llatins i rerefons "trance". 

A més, BETA (la Lola, la Kai, el Grau i el Jan) seran els encarregats d'engrescar els participants durant l'entrega de trofeus de la Cursa, a l'exterior de TV3.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut