"Historias para no contar"
"Historias para no contar"
Amb la participació de TV3

"Historias para no contar", el nou film de Cesc Gay, al Festival de Sant Sebastià

"Historias para no contar", la nova pel·lícula de Cesc Gay, es podrà veure al Festival de Cinema de Sant Sebastià el 22 de setembre, en la que serà la seva estrena a escala estatal, després del seu pas per Toronto.

Després de "Sentimental", també participada per TV3, Cesc Gay presenta la seva nova comèdia, "Historias para no contar", que té un repartiment estel·lar format per Antonio de la Torre, Maribel Verdú, Jose Coronado, Quim Gutiérrez, Anna Castell, Javier Rey, Verónica Echegui, Àlex Brendemühl, María León, Chino Darín, Brays Efe, Alexandra Jiménez, Nora Navas, Alejandra Onieva i Eva Reyes.

"Historias para no contar" és una comèdia coral de cinc relats que narra situacions en què ens podem reconèixer i que preferiríem no explicar o fins i tot voldríem oblidar. Trobades inesperades, moments ridículs o decisions absurdes... Cinc històries amb una mirada àcida i compassiva per la incapacitat de governar les nostres pròpies emocions.

Es tracta del novè treball de Cesc Gay a la direcció. Està escrita pel mateix Gay al costat de Tomàs Aragay ("Krámpack", "A la ciutat", "Ficció", "Una pistola a cada mà" i "Truman").

 

"La pel·lícula se centra en la vida sentimental dels nostres protagonistes i està explicada amb molta acció i ritme, en un to i amb un humor molt àcids, com el mateix títol ja insinua. En totes les meves pel·lícules els homes són els protagonistes; aquesta vegada, a ‘Historias para no contar', m'atreveixo que elles també ho siguin, encara que la meva mirada sempre va dirigida cap a ells i, esclar, a la seva patètica incapacitat per afrontar les seves emocions."  Cesc Gay

 

La pel·lícula es podrà veure dins de la secció "Galas de RTVE" de la 70a edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià, que se celebrarà del 16 al 24 de setembre. "Historias para no contar" arribarà a Donostia després de la seva estrena mundial al Festival de Toronto unes setmanes abans. La pel·lícula arribarà als cinemes el 25 de novembre.

Produïda per Marta Esteban per a Imposible Films i Nocontarfilm, té la participació d'RTVE, Movistar Plus+ i Televisió de Catalunya, i el finançament d'ICAA, ICEC, Triodos Bank i ICO. Filmax s'encarregarà de la seva distribució als cinemes a Espanya, així com de les vendes internacionals.

 

Anar al contingut