Amb la participació de TV3

"Historias para no contar" arriba a les sales comercials

S'estrena "Historias para no contar", l'última comèdia de Cesc Gay, amb un cartell ple de grans actors com Antonio de la Torre, Maribel Verdú i José Coronado, entre d'altres. La pel·lícula explica cinc històries sobre la incapacitat de governar les nostres emocions. És una producció amb la participació de TV3.

Cesc Gay (Sentimental, Una pistola a cada mà i Truman) estrena als cinemes la seva nova comèdia el 25 de novembre. Escrita pel mateix Gay, juntament amb Tomàs Aragay, el llargmetratge narra, en to de comèdia, cinc històries amb una mirada àcida i compassiva per la incapacitat de governar les nostres pròpies emocions. En cadascuna ens trobem situacions en què ens podem reconèixer i que preferiríem no explicar o fins i tot que voldríem oblidar. Trobades inesperades, moments ridículs o decisions absurdes... 

Antonio de la Torre, Maribel Verdú, José Coronado, Quim Gutiérrez, Anna Castell, Javier Rey, Verónica Echegui, Àlex Brendemühl, María LeónChino DarínBrays Efe, Alexandra Jiménez, Nora Navas, Alejandra Onieva i Eva Reyes formen part d'aquest cartell estel·lar. La pel·lícula es va estrenar mundialment al Festival de Toronto el divendres 9 de setembre.

La comèdia es va poder veure dins la secció Gales de RTVE de la 70a edició del Festival de Cinema de Sant Sebastià i a la 47a edició del Festival Internacional de Toronto, que es va celebrar del 8 al 18 de setembre d'enguany. És una producció de Marta Esteban per a Imposible FilmsNocontarfilm, té la participació d'RTVE, Movistar Plus+ i Televisió de Catalunya, i el finançament de l'ICAA, l'ICECTriodos Bank i ICO. Filmax s'encarregarà de distribuir-la als cinemes a Espanya i també de les vendes internacionals.

 
'Historias para no contar', amb Chino Darín i Maribel Verdú
"Historias para no contar", amb Chino Darín i Maribel Verdú

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut