"MITGERES" i "EL PERFECTE DESCONEGUT", al Festival de Valladolid

LA 56 edició del Festival Internacional de Cine de Valladolid ha escollit per participar a la secció oficial l'opera prima de Gustavo Taretto "MITGERES" i de Toni Bestard "EL PERFECTE DESCONEGUT".

"MITGERES" és una coproducció d'Eddie Saeta i Rizoma Films amb col·laboració de Televisió de Catalunya i la participació d'Ibermedia i l'ICAA; i "EL PERFECTE DESCONEGUT" està produït per Optim TV, IB3 Televisió, Singulars Audiovisual amb la producció associada de Palma Pictures, la col·laboració de Televisió de Catalunya i amb el suport dels ajuntaments de Bunyola, Calvià i Palma, el Consell de Mallorca, la Fundació Mallorca Turisme, el Govern de les illes Balears i l'ICAA.


"MITGERES"

Sinopsi:
"MITGERES" és una reflexió sobre la soledat a través de l'arquitectura de la ciutat de Buenos Aires. És la història de Mariana, Martín i la ciutat. Tots dos viuen un davant de l'altre, en dos edificis diferents i, tot i que els seus camins es creuen al llarg de la pel·lícula (a la piscina, al carrer, a l'autobús, a les botigues del barri...), no es veuen mai. La ciutat els separa i els uneix alhora. I el que no els pot donar la vida real acaba passant inevitablement de forma virtual.

Fitxa tècnica:
Director i guionista:
Gustavo Taretto
Intèrprets: Pilar López de Ayala, Javier Drolas, Inés Efrón, Carla Peterson i Adrián Navarro, entre d'altres
Producció: Lluís Miñarro, Hernán Musaluppi, Natacha Cervi i Christoph Friedel
Direcció de fotografia: Leonardo Martínez
Música: Gabriel Chwojnik




"EL PERFECTE DESCONEGUT"

Sinopsi:
El film narra la història d'un estranger que torna a un petit poble de Mallorca per tancar una ferida del passat.

Fitxa tècnica:
Director:
Toni Bestard
Guionista: Arturo Ruiz
Intèrprets: Colm Meaney, Vicky Peña, Biel Durán, Ana Wagener, Guillem Juaneda, Natalia Rodríguez, Xisco Segura, Pascual Ulli i Carlos Santos, entre d'altres.
Producció: Miquel Verd i Enric Canals
Direcció de fotografia: Nicolás Pinzón








Anar al contingut