Ficció amb participació de TVC al Festival de Màlaga

El Festival de Cine de Màlaga acull, en diverses seccions, nou produccions de ficció amb participació de Televisió de Catalunya.

En la secció oficial han quedat seleccionades Fill de Caín, de Jesús Monlleó, i Somos gente honrada, d'Alejandro Marzoa.
 
Fill de Caín és una coproducció de Live & Pictures i Televisió de Catalunya amb la participació de TVE i gira entorn de l'inquietant món de Nico, un noi aficionat als escacs. Somos gente honrada parla de com dos pares de família, sense treball ni diners, es troben un dia, pescant,  deu quilos de cocaïna. El film està produït per El Terrat i Vaca Films, en coproducció amb Persona Non Grata Pictures (Portugal), amb la participació de Televisió Espanyola, Televisió de Catalunya, el suport de l'ICAA i l'ICEC i la col·laboració de Base New Talent d'ESCAC.


La Estrella, d'Alberto Aranda, Menú degustació, de Roger Gual, i Un berenar a Ginebra, de Ventura Pons, es veuran a la secció Màlaga Première.
 
La Estrella és una història d'amors mal entesos però també de superació personal i del flamenc. És una pel·lícula d'A Contraluz Films amb la col·laboració de TVC, TVE i el suport de l'ICEC i l'ICAA. Menú Degustació narra una història que passa en un ambient culinari d'avantguarda de la Costa Brava. És una coproducció de Zentropa, TVC i la irlandesa Subotica, amb el suport d'Eurimages, l'ICEC, l'ICAA, CDA i del Patronat de Turisme Girona-Costa Brava. FInalment, Un berenar a Ginebra, està basat en un capítol d'"Els escenaris de la memòria", de Josep Maria Castellet, i en entrevistes i declaracions de Mercè Rodoreda. És una producció d'Els Films de la Rambla i Televisió de Catalunya, amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals.
 
 A la Zonazine hi trobem Frontera,  de Manuel Pérez, on explora un rodatge conjunt amb presos de Quatre Camins. És una pel·lícula de Cornelius Films i transFORMAS, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya,
 
Cendres, de Llorenç Castañer, Concepción Arenal, la visitadora de presons, de Laura Mañá  i Mentiders, de Sílvia Munt han estat seleccionades en l'apartat Ventana TV. Cendres és una coproducció de Fausto producciones, Neón Producciones, Producciones Transatlánticas i Televisió de Catalunya, amb coproducció amb Canal Sur. El film gira al voltant de dues famílies veïnes, on es posa en qüestió la moral dels dos protagonistes. Concepción Arenal, la visitadora de presons és una coproducció de Distinto Films, Zenit Televisión, Televisió de Catalunya,  TVG i TVE. El film té el suport de l'ICAA, l'ICEC, l'Instituto de la Mujer i la Xunta de Galícia i dóna vida a la legalista, escriptora i feminista gallega Concepción Arenal (Ferrol 1820 - Pontevedra 1893). Mentiders és una coproducció d'Ovideo TV  i TVC, amb la participació de l'ICEC i l'ICAA. El film és una comèdia sobre la família atípica que s'esforça per sobreviure la vigília de Nadal.  
 
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut