Diumenge, a les 22.20, a TV3

Especial "L'endemà. L'economia contagiada", presentat per Raquel Sans

Un programa on s'analitzarà com afecta la crisi del coronavirus les persones i les empreses, el treball i el consum, els crèdits i els estalvis. I per saber com s'acabarà pagant finalment la sortida d'aquesta nova crisi

Mai a la història una crisi sanitària havia provocat una crisi econòmica en tots els països del món, de dimensions desconegudes i gairebé al mateix temps.

Ens en sortirem? Com afecta els sectors econòmics? Com estan creixent les desigualtats entre els classes econòmiques? Què fan els que decideixen en el dia a dia de l'activitat econòmica?

TV3 dedica un programa especial, presentat per Raquel Sans, amb el títol "L'endemà. L'economia contagiada" a analitzar com afecta la crisi del coronavirus les persones, les empreses, la feina i el consum; els crèdits i els estalvis.

En el programa s'entrevistarà, entre d'altres, Jordi Gual, president de Caixabank; Joan Font, director general del grup BonPreu, i Carme Trilla, col·laboradora de Càritas i experta en habitatge i polítiques públiques.

Hi intervindran també Francesc Serra i Esther Ortega, amb reportatges d'Albert Closas i Iván Gutiérrez i connexions amb els corresponsals de Berlín, Pequín i Washington.

Anar al contingut