En substitució de Josep Capella

David Melgarejo, nou corresponsal de la CCMA a París

TV3 i Catalunya Ràdio renoven la corresponsalia conjunta a França amb la incorporació de David Melgarejo, fins ara reporter especialitzat en tribunals de TV3, que substituirà Josep Capella

A partir del juliol, David Melgarejo serà el nou corresponsal de TV3 i Catalunya Ràdio a París en substitució de Josep Capella, que ha cobert les informacions del territori francès des del setembre del 2017 i que es reincorporarà a la delegació de la CCMA a Madrid.

El nou corresponsal de la CCMA a París ha estat designat després de superar un procés de selecció intern entre els professionals de l'empresa que han optat a aquest lloc de treball.

David Melgarejo (Badalona, 1978) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Redactor dels Serveis Informatius de TV3 des del 2001, fins al 2009 va formar part dels equips d'edició de diferents edicions dels telenotícies.

El 2010 va assumir la funció de reporter especialitzat en tribunals, tasca que l'ha portat a cobrir els quatre mesos de l'anomenat "Judici del procés"; el del cas del 9N, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i al Tribunal Suprem i, també, el judici fet al novembre contra el president de la Generalitat, Quim Torra, per les pancartes al Palau.

En l'àmbit de la corrupció, ha seguit el judici contra la trama Gürtel i contra les targetes "black" a l'Audiència Nacional. Melgarejo segueix també les instruccions del cas Pujol i del 3% que es fan a l'Audiència Nacional. A més, també ha estat membre de l'equip de les nits electorals a TV3.

Anar al contingut