Truita de patates
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat. Se'n poden prendre de 3 a 4 a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
650 g de patates monalisa
1 ceba
mig porro
1 gra d'all
6 ous
un raig de nata
pebre blanc
oli d'oliva
PREPARACIÓ
Posem aigua en un pot i, quan bulli, hi tirem l'all i l'escaldem. Quan arrenqui el bull, ho parem i canviem l'aigua 3 cops. Després del tercer cop, en traiem el germinat.
Tallem la ceba, el porro i l'all a trossets molt petits. Ho posem a suar tot: ho posem al foc amb oli i ho anem remenant durant uns 30 minuts. Els últims 5 minuts apugem el foc i ho enrossim tot.
Tallem la patata molt fina i la fem suar en una paella amb oli d'oliva. Hi afegim la ceba.
Batem dos ous amb sal i una mica de pebre i hi afegim un raig de nata al final.
Posem la barreja de la patata i la ceba en un bol, després hi afegim l'ou batut i ho barregem.
Posem un raig d'oli en una paella i fem la truita. La tombem amb l'ajuda d'un plat.