Magdalena de Sant Jordi

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El te matxa es pot considerar un superaliment, ens aporta gran quantitat de vitamines i minerals de funció antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 2 PERSONES:

    100 g xocolata blanca 

    75 g farina de blat 

    50 g sucre 

    50 ml nata 35% MG 

    5 g impulsor químic 

    2 g te matxa 

    1 ou 

    Oli OVE 

    Colorant vermell 

PREPARACIÓ

  1. En un bol hi posem 1 ou i 50 g de sucre. Ho mesclem amb unes varetes elèctriques.  
  2. En un altre bol, hi posem 50 ml de nata 35% MG i ho semimuntem. 
  3. Incorporem suaument la nata semimuntada al bol on tenim l'ou. A més a més, hi afegim 10 ml d'oli d'oliva.  
  4. A dins del bol hi tamisem 75 g de farina de blat i 5 g d'impulsor químic. Ho integrem amb cura amb una llengua pastissera. 
  5. Afegim a la massa unes gotes de colorant vermell.  
  6. Repartim la massa en 4 motlles de silicona d'uns 7 cm x 3,5 cm. 
  7. Enfornem les magdalenes 20 minuts a 150º. 
  8. Mentrestant, posarem al foc un pot amb dos dits d'aigua. En un bol de vidre hi trenquem 100 g de xocolata blanca i 2 g de te matxa. Introduïm el bol al pot i desfem la xocolata i el te al bany maria. 
  9. Un cop tenim les magdalenes temperades i desemmotllades, les anirem sucant per la base amb la xocolata i el te matxa. Les deixarem totes quatre cap per avall en una reixeta. 
  10.  Un cop fredes les presentarem en un sol plat. 
Anar al contingut