Torin a l'alh (Sopa d'all) - França

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Rafèu Sichel, Sabadell

INGREDIENTS

  • 1 cabeça d'alls
  • 1 l d'aigua
  • 3 ous
  • vinagre
  • farina
  • oli
  • sal

PREPARACIÓ

Lamineu els alls ben prims i fregiu-los. Quan siguin daurats afegiu farina a la paella fins que us quedi una pasta una mica espessa. Cal que també hi aneu afegint oli, de mica en mica, si veieu que us queda una pasta massa "seca".
Separeu les clares dels rovells i reserveu-los.
Poseu l'aigua en una olla i quan sigui ben calenta aboqueu-hi la pasta d'alls i farina. Saleu al vostre gust i incorporeu a l'olla les clares. Remeneu-ho.
A banda, bateu els rovells dels ous amb tres cullerades de vinagre i afegiu-los a l'olla. Remeneu-ho de tant en tant i deixeu que aquesta sopa bulli força estona abans de servir-la.

Anar al contingut