Tiramisú pim pam

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La cafeïna del cafè estimula la secreció de sucs gàstrics i per tant ajuda en la digestió.  Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 125 g mascarpone  

    30 g sucre  

    200 ml nata  

    1 taronja  

    Cafè soluble  

    Aigua  

    Cafè espresso  

    Galetes caramel  

    Cacau en pols     

                             

PREPARACIÓ

  1. Començarem per fer un suc amb 1 taronja que espremem (uns 100 ml).  
  2. Hi afegirem 125 g de formatge mascarpone que treballarem amb una vareta manual fins a obtenir una textura de crema.  
  3. Muntarem en un bol fred 200 ml de nata. Hi anirem incorporant 30 g de sucre.  
  4. Al bol on tenim el mascarpone hi afegim la meitat de la nata muntada amb la llengua. Després, afegirem aquesta barreja al bol on encara hi ha la meitat de la nata. Ho integrem a poc a poc, amb moviments embolcallants.  
  5. En un bol hi posem 1 cullerada de cafè soluble, 1 cullerada de sucre i 1 cullerada d'aigua bullent. Ho integrem amb força amb les varetes fins a obtenir una crema densa.  
  6. Mullem una galeta amb el cafè espresso. A continuació, la posarem al fons d'una copa trencant-la. Al damunt, hi posem la mousse de mascarpone, una capa de Dalgona, una altra galeta remullada amb el cafè i per últim una capa de mousse de mascarpone.  
  7. Ho empolsinem amb cacau en pols.  
Anar al contingut