Timballo di pasta con le sarde (Timbal de pasta amb crema de sardines) - Itàlia

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Antonio Catalano (restaurant Godzy's), Granollers

INGREDIENTS

  • espaguetis
  • sardines
  • fonoll
  • ceba
  • alls
  • safrà
  • anxoves
  • pa ratllat
  • julivert
  • sal
  • oli
  • panses
  • pinyons

PREPARACIÓ

Aquesta recepta, de fet, és la "versió d'estiu" de la Pasta con le sarde.
El procediment és el mateix, però heu de fer una "crema", amb el morter, amb les sardines i una mica d'aigua de fonoll.
Deixeu les panses en remull.
Prepareu el sofregit d'anxoves (com el de la recepta Pasta con le sarde) i feu bullir la pasta amb l'aigua de fonoll.
Un cop cuita, barregeu-la amb el sofregit i fiqueu-la al forn, en un motllo en forma de timbal.
Aquest plat, que es menja fred, se serveix posant per sobre del timbal de pasta la "crema" de sardines i unes quantes panses i pinyons.

Anar al contingut