Takoyakis de pop

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    En comparació amb la resta de marisc, el pop té un baix contingut energètic i de colesterol. Destaca per la seva aportació de calci i vitamina AAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 potes de pop bullides

    mig got de llet fresca

    mig got d'aigua de cocció del pop

    2 cullerades d'oli de sèsam 

    2 alls

    2 ous

    180 g de farina

    oli d'oliva verge extra

    llevat

    sal

PREPARACIÓ

  1. Coem les potes de pop (10 minuts per quilo i, després, 10 minuts de repòs per quilo).
  2. En un bol fem la massa. Barregem la farina, la sal i el llevat. Fem un volcà i hi posem la llet, l'aigua de cocció, l'oli de sèsam, l'ou i el pop tallat a rodanxes. Ho barregem i ho fregim com si féssim bunyols de bacallà. 
  3. Per fer la maionesa posem en un pot de túrmix els alls, la ratlladura de llima i de gingebre, l'oli de sèsam, el vinagre, les fulles de coriandre, sal, sucre panela i, al final, l'ou. Ho batem tot i ho anem lligant amb els 100 g d'oli d'oliva verge extra.
  4.  Servim els takoyakis amb la maionesa i el quètxup per sobre i una mica de coriandre picat.
Anar al contingut