Takoyakis de pop
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
En comparació amb la resta de marisc, el pop té un baix contingut energètic i de colesterol. Destaca per la seva aportació de calci i vitamina AAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
2 potes de pop bullides
mig got de llet fresca
mig got d'aigua de cocció del pop
2 cullerades d'oli de sèsam
2 alls
2 ous
180 g de farina
oli d'oliva verge extra
llevat
sal
PREPARACIÓ
- Coem les potes de pop (10 minuts per quilo i, després, 10 minuts de repòs per quilo).
- En un bol fem la massa. Barregem la farina, la sal i el llevat. Fem un volcà i hi posem la llet, l'aigua de cocció, l'oli de sèsam, l'ou i el pop tallat a rodanxes. Ho barregem i ho fregim com si féssim bunyols de bacallà.
- Per fer la maionesa posem en un pot de túrmix els alls, la ratlladura de llima i de gingebre, l'oli de sèsam, el vinagre, les fulles de coriandre, sal, sucre panela i, al final, l'ou. Ho batem tot i ho anem lligant amb els 100 g d'oli d'oliva verge extra.
- Servim els takoyakis amb la maionesa i el quètxup per sobre i una mica de coriandre picat.