Spaghetti vongole

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuiner: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    En general, els mol·luscs aporten proteïnes de bona assimilació.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 250 g d'espaguetis
  • mig quilo de cloïsses
  • un bitxo
  • un gra d'all
  • oli verge extra d'oliva
  • una cullerada de mantega
  • una copa de vi blanc xarel·lo
  • una llimona
  • pebre blanc

PREPARACIÓ

  1. En una cassola, hi posem l'all picat i el bitxo. Quan l'all comenci a enrossir-se, hi posem una cullerada de mantega. Ho deixem un minut i hi tirem les cloïsses.
  2. Quan comencen a obrir-se les cloïsses, hi tirem el vi blanc i apartem la cassola del foc.
  3. Hi tirem la pasta a sobre, ho remenem.
  4. Tallem julivert, el posem per sobre.
  5. Hi ratllem una mica de llimona, hi tirem un rajolí d'oli d'oliva, pebre blanc i hi afegim una mica de bitxo. Ho servim.