Sopa d'all amb rossinyolics

imatge de recurs
  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Antoni Piña (Sóller, Mallorca)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 150 g de rossinyolics
  • 80 g de pa llescat
  • 2 tomàquets assecats
  • 3 grans d'all
  • 1 tall de sobrassada
  • 800 ml d'aigua
  • ou batut
  • 50 ml d'oli d'oliva verge
  • 1 brot de marduix
  • Sal

PREPARACIÓ

1. Netegeu els bolets i reserveu-los.
2. En una cassola sofregiu els alls en oli d'oliva i afegiu-hi els tomàquets assecats
tallats a trossos i el brot de marduix.
3. Uns 2 minuts més tard, incorporeu-hi els rossinyolics i un tall de sobrassada,
i deixeu-ho suar un parell de minuts.
4. A continuació, aboqueu-hi l'aigua per fer la sopa i quan arrenqui el bull, saleu-la al gust i afegiu-hi les llesques de pa. En un minut i mig, ja s'haurà reblanit prou.
5. Finalment, doneu consistència a la sopa afegint-hi un ou batut i, tot seguit,
retireu-la del foc.
6. Deixeu reposar la sopa 5 minuts perquè el pa s'amari bé i s'esmicoli. Ara ja podeu
servir els plats.
Anar al contingut