Presa de porc ral amb salsifins

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    1 kg de presa de porc ral

    1,5 l de brou de carn

    8 salsifins    

    8 cebes de Figueres

    3 cullerades de farina

    3 branques de julivert

    1 gírgola de castanyer

    1 cabeça d'alls

    20 avellanes torrades sense sal

    20 ametlles torrades sense sal

    pebre

    oli ove

    un raig de vi ranci

    llorer

    farigola llimonera

    gingebre

PREPARACIÓ

  1. Submergim 1 kg de presa de porc ral en un tàper amb aigua mineral amb sal (50 g/l) durant 30 minuts a la nevera.
  2. Tallem a la brunesa 8 cebes de Figueres i les enrossim en una cassola gran amb 1 fulla de llorer i oli OVE.
  3. Pelem i tallem 8 salsifins.
  4. Afegim un raig de vi ranci a la cassola i deixem evaporar l'alcohol.
  5. Afegim a la cassola una cabeça d'alls tallada per la meitat.
  6. Posem a escalfar 1,5 l de brou de carn.
  7. Esparraquem una gírgola de castanyer.
  8. Afegim a la cassola 1 cabeça d'alls tallada pel mig, els salsifins i el bolet esparracat.
  9. Traiem la presa de la nevera, l'eixuguem i l'escalopem. L'enfarinem i la marquem a la paella amb oli OVE.
  10. Afegim a la cassola el brou calent i el porc marcat, el gingebre congelat ratllat i 3 branques de julivert. Ho deixem a foc baix durant 25 minuts.
  11. Piquem al morter 20 avellanes i 20 ametlles torrades sense sal i les afegim a la cassola. Ho remenem i servim.
Anar al contingut