Pollastre al curri

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pebre vermell es un condiment que és ric en vitamina A i carotens, nutrients amb destacables propietats antioxidants.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 700 g cuixa de pollastre (ja sense os i tallat a macedònia)  

    400 ml llet de coco  

    2 cebes de Figueres 

    2 grans d'all  

    1 dit de gingebre 

    1 cullerada de curri 

    1 culleradeta de pebre vermell 

    Coriandre 

    Oli Arbequina 

    Sal 

    Pebre 

     

  •  

     

PREPARACIÓ

 

  1. Tallem a juliana dues cebes de Figueres i les sofregim a foc lent amb oli arbequina i sal. 
  2. Quan la ceba sigui transparent hi afegim 2 grans d'all tallats a microbrunesa i un dit de gingebre que haurem tallat ben petit (sense pell). Ho integrem i ho sofregim 2 minuts. 
  3. En un bol hi posem 700 g de cuixa de pollastre que haurem tallat a macedònia i hi afegim 1 cullerada de curri, 1 culleradeta de pebre vermell, sal i pebre. Ho barregem tot i ho integrem a la cassola on hi havia la ceba. 
  4. Acabarem abocant-hi 400 ml de llet de coco. Ho integrem i ho deixem bullir un 15 minuts.  
  5. Ho emplatem i hi afegim una mica de coriandre picat per sobre. 

  

  

Anar al contingut