Pollastre al curri
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
El pebre vermell es un condiment que és ric en vitamina A i carotens, nutrients amb destacables propietats antioxidants.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
700 g cuixa de pollastre (ja sense os i tallat a macedònia)
400 ml llet de coco
2 cebes de Figueres
2 grans d'all
1 dit de gingebre
1 cullerada de curri
1 culleradeta de pebre vermell
Coriandre
Oli Arbequina
Sal
Pebre
-
PREPARACIÓ
- Tallem a juliana dues cebes de Figueres i les sofregim a foc lent amb oli arbequina i sal.
- Quan la ceba sigui transparent hi afegim 2 grans d'all tallats a microbrunesa i un dit de gingebre que haurem tallat ben petit (sense pell). Ho integrem i ho sofregim 2 minuts.
- En un bol hi posem 700 g de cuixa de pollastre que haurem tallat a macedònia i hi afegim 1 cullerada de curri, 1 culleradeta de pebre vermell, sal i pebre. Ho barregem tot i ho integrem a la cassola on hi havia la ceba.
- Acabarem abocant-hi 400 ml de llet de coco. Ho integrem i ho deixem bullir un 15 minuts.
- Ho emplatem i hi afegim una mica de coriandre picat per sobre.