Crema de pèsols

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pèsols, tot i que són de color verd, no pertanyen al grup de les verdures, sinó al dels aliments feculents com els llegums, i no tenen gluten, per tant, són aptes per a celíacs.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 600 ml caldo de verdura 

    700 g pèsols congelats 

    1 patata monalisa 

    70 ml Oli OVE 

    30 ml vinagre de Mòdena 

    10 fulles d'alfàbrega 

    Encenalls de pernil 

    Oli OVE (raig per fer la crema) 

    Sal 

    Pebre 

PREPARACIÓ

  1. Pelem una patata monalisa.  
  2. L'escapcem amb el ganivet.  
  3. Posem una olla inox al foc. 
  4.  Posem 700 g de pèsols congelats a l'olla. 
  5. Hi afegim la patata i 600 ml de brou de verdures. 
  6. Coem a foc mitjà comptant 12' a partir que comenci a bullir.   
  7. Posem al got batedor 10 fulles d'alfàbrega i 70 ml oli OVE. 
  8. Ho triturem. Afegim al got batedor 30 ml de vinagre de Mòdena.  
  9. Si els vegetals ja estan cuits, hi afegim sal, pebre i un raig d'oli. 
  10. Emplatem la crema i hi posem uns encenalls de pernil per sobre i una cullerada de la vinagreta. 
Anar al contingut