Peix de roca al vapor amb gingebre
- Programa: La vida
- Cuina: Pep Palau
- Dificultat: Mitjana
- Informació nutricional -Obre
- Les coccions al vapor, lleugeres, són molt saludables - La gran presència de fruites i verdures fa de la cuina thai una cuina molt cardiosaludable.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Ingredients:
- 700 g de peix de roca (sense espines ni escames)
- 115 g de gingebre fresc pelat i ratllat
- El suc d'una llimona
- 2 cs d'oli de cacauet
- 1 cs d'oli de sèsam
- 6 grans d'all tallats a làmines fines
- 3 cc de llavors de sèsam
- 2 cc de salsa de soja
- Fulles de plàtan
PREPARACIÓ
Marineu el gingebre en el suc de llimona.
Escalfeu els dos olis i fregiu-hi els alls.
Poseu-hi el gingebre per damunt i després les llavors de sèsam.
Barregeu-ho tot amb la salsa de soja i assaoneu el peix
Emboliqueu cada filet amb fulla de plàtan (o paper de forn) i els coeu al vapor uns 12'
Beveu-hi una cervesa fresqueta de blat o un te verd per acompanyar.
Escalfeu els dos olis i fregiu-hi els alls.
Poseu-hi el gingebre per damunt i després les llavors de sèsam.
Barregeu-ho tot amb la salsa de soja i assaoneu el peix
Emboliqueu cada filet amb fulla de plàtan (o paper de forn) i els coeu al vapor uns 12'
Beveu-hi una cervesa fresqueta de blat o un te verd per acompanyar.