Pebrots del piquillo amb brandada

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pebrots són una hortalissa d'elevat contingut en antioxidants gràcies a la vitamina C, als betacarotens i al licopè que contenen.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    1 pot de pebrots del piquillo

  • 400 kg cua de bacallà dessalat
  • 6 grans d'all
  • 1 got de crema de llet
  • Pebre blanc
  • Pebre negre
  • Porradell
  • Torrades de pa
  • Oli IOVE

     

PREPARACIÓ

  1. Pelem quatre grans d'all.
  2. Laminem els alls.
  3. Posem en una safata 16 pebrots delpiquillo, la meitat dels alls laminats i una mica d'oli OVE. Ho salpebrem i ho enfornem a 110º durant 100 minuts (en arribar als 50, tombem els pebrots).
  4. Posem en un pot 300 ml d'oli OVE. Hi posem la resta d'alls laminats i els confitem durant 30 minuts a foc mínim.
  5. Colem l'oli del confitat. Ho reservem.
  6. Tallem a dauets una cua de bacallà dessalada.
  7. Posem en un pot un got de crema de llet.
  8. Posem el bacallà al pot de la crema i ho posem al foc. Un cop bulli ho deixem 7 minuts de cocció.
  9. Traiem els pebrots del forn.
  10. Aboquem al pot del bacallà l'oli de la confitura dels alls i els mateixos alls. Ho emulsionem. Hi afegim pebre blanc i un puntet de sal a discreció.
  11. Posem la brandada en una màniga pastissera.
  12. Omplim els pebrots amb la brandada i els posem en un tàper.
  13. Posem els pebrots a la nevera durant 30 minuts.
  14. Tallem una mica de porradell.
  15. Servim els pebrots i hi posem per sobre el porradell tallat.
  16. Els acompanyem amb unes torradetes de pa.
Anar al contingut