Pastís de xocolata

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 150 g de sucre

    150 g de farina

    1/2 sobre de llevat químic

    150 g de mantega

    150 g de xocolata

    3 ous

    1 pessic de sal

PREPARACIÓ

  1. Desfeu la mantega al microones o en un cassó. Reserveu-la.
  2. Bateu els ous sencers amb el sucre fins que quedin ben escumosos. 
  3. Incorporeu-hi la farina juntament amb el llevat i el pessic de sal. Remeneu-ho amb cura.
  4. Per acabar, afegiu-hi la mantega que havíem fos al principi i que ja no serà calenta.
  5. Pinteu un motlle amb mantega i farina.
  6. Ompliu el motlle i, quan la massa sigui dins, afegiu-hi la xocolata i deixeu-l'hi caure.
  7. Poseu-ho al forn ja calent a 180ºC durant uns 40 minuts.
Anar al contingut