Pastís de xocolata
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
150 g de sucre
150 g de farina
1/2 sobre de llevat químic
150 g de mantega
150 g de xocolata
3 ous
1 pessic de sal
PREPARACIÓ
- Desfeu la mantega al microones o en un cassó. Reserveu-la.
- Bateu els ous sencers amb el sucre fins que quedin ben escumosos.
- Incorporeu-hi la farina juntament amb el llevat i el pessic de sal. Remeneu-ho amb cura.
- Per acabar, afegiu-hi la mantega que havíem fos al principi i que ja no serà calenta.
- Pinteu un motlle amb mantega i farina.
- Ompliu el motlle i, quan la massa sigui dins, afegiu-hi la xocolata i deixeu-l'hi caure.
- Poseu-ho al forn ja calent a 180ºC durant uns 40 minuts.