Pannacotta de fonoll avellanes torrades

  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bulb del fonoll és una hortalissa molt lleugera, rica en fibra, vitamines i minerals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 400 ml de nata del 35% 

    100 g de sucre blanc 

    3 fulls de gelatina 

    Bulb de fonoll 

    Préssecs en almívar 

    1 iogurt grec 

    Anís sec 

    Pebre negre 

    Avellanes torrades 

PREPARACIÓ

  1. Aboquem 400 ml de nata del 35% de matèria grassa en un pot i la coem a foc baix.   
  2. Mentrestant posem a hidratar tres fulls de gelatina i tallem a juliana mig bulb de fonoll.  Reservem les fulles per emplatar-ho. 
  3. Afegim al pot de la nata el fonoll, hi apugem el foc i ho coem tres minuts. Ho remenem. 
  4. Afegim a la nata i el fonoll 100 g de sucre i ho remenem fins que es desfaci. 
  5. Ho passem a un got batedor i ho turbinem. Després ho colem. 
  6. Escorrem els fulls de gelatina i els dissolem a dins la gerra amb la nata amb una vareta manual.  
  7. Hi afegim un iogurt grec. 
  8. Posem la pannacotta calenta en quatre flameres i les deixem refredar una hora a la nevera. 
  9. Tallem tres meitats de préssecs en almívar i els posem en una paella a foc baix durant cinc minuts. 
  10. Hi aboquem un raig d'anís sec i una mica de pebre negre. Ho integrem. 
  11. Piquem en un morter avellanes torrades. 
  12. Un cop les pannacottes són fredes, les traiem de la nevera i les desemmotllem. A sobre hi posem el préssec rostit, l'avellana trencada i una mica de les fulles del fonoll. 
Anar al contingut