Mian-Tiao (Tallarines Manxúria) - Manxúria, Xina
- Programa: Karakia
- Cuina: Gang Li (restaurant Río Dragón), Barcelona
INGREDIENTS
- farina i aigua (per fer la pasta)
- bolets xinesos
- carn picada de porc
- gingebre
- llagostins
- ceba tendra
- licor xinès
- salsa de soja
- fècula de blat de moro
- oli de gira-sol
PREPARACIÓ
Feu la pasta barrejant la farina i l'aigua. Estireu-la amb un corró fins que sigui ben fina i talleu-la a tiretes primes (tallarines). Feu-les bullir en una cassola amb força aigua.
En un wok amb oli de gira-sol ben calent, fregiu-hi la carn picada de porc i, tot seguit, poseu-hi el gingebre, els bolets xinesos i els llagostins. Salteu-ho tot a foc ben viu.
Afegiu-hi salsa de soja, un raget de licor xinès, una mica de l'aigua de bullir les tallarines i un polsim de fècula de blat de moro.
Remeneu-ho una mica i ja estarà a punt.
Escorreu la pasta i poseu-la al plat de servir. Aboqueu-hi per sobre tot el que hem saltat al wok.
En un wok amb oli de gira-sol ben calent, fregiu-hi la carn picada de porc i, tot seguit, poseu-hi el gingebre, els bolets xinesos i els llagostins. Salteu-ho tot a foc ben viu.
Afegiu-hi salsa de soja, un raget de licor xinès, una mica de l'aigua de bullir les tallarines i un polsim de fècula de blat de moro.
Remeneu-ho una mica i ja estarà a punt.
Escorreu la pasta i poseu-la al plat de servir. Aboqueu-hi per sobre tot el que hem saltat al wok.