Magdalenes amb nabius

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els nabius tenen propietats nutricionals molt interessants. Lleugers i rics en fibra, destaquen pels seus nutrients antioxidantsAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    180 g farina de força  

    100 g sucre  

    60 g oli coco

    60 g ghee

    60 g xocolata blanca

    60 ml de nata 35%

    7 g llevat fresc

    4 ous

    80 g nabius

    Pell llimona

    Pell de taronja

    1 beina vainilla

    1 anís estrellat  

    Sucre llustre

PREPARACIÓ

  1. Posem un pot al foc i hi tirem 60 g de mantega clarificada, ghee.
  2. Afegim 1 gra d'anís estrellat al ghee, un twist de pell de taronja i un twist de pell de llimona.
  3. Obrim amb el ganivet una beina de vainilla. Tirem l'interior de la beina i la beina al ghee.
  4. Quan s'escalfi la temperatura del ghee amb els aromatitzants apaguem el foc i deixem que reposi tapat un mínim de 10 minuts.
  5. Trenquem 4 ous i separem clares i rovells.
  6. Afegim 100 g de sucre als rovells i els batem amb les varetes elèctriques.
  7. Omplim un bol de batedora amb 180 g de farina de força, 7 g de llevat fresc, els rovells blanquejats, 60 ml de nata, 60 ml d'oli de coco i 60 g de xocolata blanca que ratllarem dins del mateix bol.
  8. Traiem les pells, la beina i l'anís de la infusió. I afegim el ghee al bol.
  9. Pastem farina, llevat i greixos.  
  10. Tapem el pastó amb un film i ho deixem reposar 20 minuts.
  11. Muntem les clares amb les varetes elèctriques i les afegim al pastó. Hi posem un polsim de sal i ho integrem tot plegat amb l'espàtula.
  12. Afegim 80 g de nabius. Ho integrem amb l'espàtula.  
  13. Deixem que el pastó reposi una hora.
  14. Omplim els motlles de magdalenes amb la pasta reposada.  
  15. Guardem els motlles plens dins un tàper i deixem que reposin en un lloc fresc 4 hores.
  16. Portem les magdalenes al forn 4 hores a 180 graus.
  17. Traiem les magdalenes del forn i deixem que s'atemperin.  
  18. Empolsim les magdalenes amb sucre llustre.  
  19. Traiem les magdalenes del motllo. 
Anar al contingut