Magdalenes amb nabius
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Els nabius tenen propietats nutricionals molt interessants. Lleugers i rics en fibra, destaquen pels seus nutrients antioxidantsAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
180 g farina de força
100 g sucre
60 g oli coco
60 g ghee
60 g xocolata blanca
60 ml de nata 35%
7 g llevat fresc
4 ous
80 g nabius
Pell llimona
Pell de taronja
1 beina vainilla
1 anís estrellat
Sucre llustre
PREPARACIÓ
- Posem un pot al foc i hi tirem 60 g de mantega clarificada, ghee.
- Afegim 1 gra d'anís estrellat al ghee, un twist de pell de taronja i un twist de pell de llimona.
- Obrim amb el ganivet una beina de vainilla. Tirem l'interior de la beina i la beina al ghee.
- Quan s'escalfi la temperatura del ghee amb els aromatitzants apaguem el foc i deixem que reposi tapat un mínim de 10 minuts.
- Trenquem 4 ous i separem clares i rovells.
- Afegim 100 g de sucre als rovells i els batem amb les varetes elèctriques.
- Omplim un bol de batedora amb 180 g de farina de força, 7 g de llevat fresc, els rovells blanquejats, 60 ml de nata, 60 ml d'oli de coco i 60 g de xocolata blanca que ratllarem dins del mateix bol.
- Traiem les pells, la beina i l'anís de la infusió. I afegim el ghee al bol.
- Pastem farina, llevat i greixos.
- Tapem el pastó amb un film i ho deixem reposar 20 minuts.
- Muntem les clares amb les varetes elèctriques i les afegim al pastó. Hi posem un polsim de sal i ho integrem tot plegat amb l'espàtula.
- Afegim 80 g de nabius. Ho integrem amb l'espàtula.
- Deixem que el pastó reposi una hora.
- Omplim els motlles de magdalenes amb la pasta reposada.
- Guardem els motlles plens dins un tàper i deixem que reposin en un lloc fresc 4 hores.
- Portem les magdalenes al forn 4 hores a 180 graus.
- Traiem les magdalenes del forn i deixem que s'atemperin.
- Empolsim les magdalenes amb sucre llustre.
- Traiem les magdalenes del motllo.