Maduixes al pebre

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les maduixes contenen molta vitamina C, nutrient imprescindible per a l'organisme. Menjar-ne un bol sencer ens aporta el 100% de la quantitat diària recomanada.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 300 g maduixes
  • 100 ml aigua
  • 50 g sucre
  • 1 branca de romaní
  • Crema balsàmica de Mòdena
  • Licor d'ametlla
  • Pebre negre en gra
  • Menta fresca

PREPARACIÓ

  1. Comencem per fer un almívar perfumat. En un pot hi posem 100 ml d'aigua, 2 cullerades de sucre, 1 raig de licor d'ametlles, 1 branca de romaní i 8 boles de pebre negre, que aixafem. Ho escalfarem fins que el sucre es dissolgui. 
  2. Tallarem 300 g de maduixes i en traurem la part verda. 
  3. Posarem les maduixes a dins del pot de l'almívar amb una mica de crema balsàmica de Mòdena. Ho traiem del foc i ho integrem bé. Després ho passem a un bol sense la branca de romaní. Deixem refredar les maduixes a la nevera durant 10 minuts. 
  4. Posarem en un plat les maduixes amb el seu suc, una mica de fulles de menta i unes gotes de crema balsàmica de Mòdena. 
Anar al contingut