Lluerna amb all cremat

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Xavi Ferraté
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 600 g de lluerna sense espines
  • 3 grans d'all
  • 1 tomacó ratllat
  • 1 dl d'oli d'oliva verge extra
  • 1 cullerada petita de farina de cigrons
  • 1 cullerada petita de pebre vermell dolç
  • 1 l de fumet de lluerna
  • 12 tomàquets cirerol, escalivats i pelats
  • 1 tassa de vi blanc sec (garnatxa blanca)
  • 1 polsim de cibulet tallat

PREPARACIÓ

  1. En una cassola enrossim els alls tallats a làmines gruixudes i els retirem.
  2. En el mateix oli de la cassola escaldem el tomacó ratllat, la farina de cigrons i el pebre vermell.
  3. Ho mullem amb el vi blanc, ho reduïm, hi afegim el fumet i tornem a deixar que redueixi. Rectifiquem de sal.
  4. En una paella marquem els talls de lluerna pel costat de la pell i la salpebrem.
  5. Afegim a la cassola la lluerna, els cirerols i els alls que havíem enrossit al principi.
  6. Ho tastem, ho rectifiquem de sal i emplatem acabant-ho amb el cibulet picat.
Anar al contingut