Hamburguesa a la napolitana

Imatge recepta de Hamburguesa a la napolitana
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de vedella és molt rica en ferro i vitamines del grup B, com la B12, nutrients que ajuden a la formació i manteniment dels glòbuls vermells.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 400 g carn picada vedella

    100 ml de llet

    70 g molla de pa de pagès

    2 mozzarelles fresques

    3 tomàquets secs confitats

    1 ou

    1 gra d'all

    1 llesca de pa de sègol

    Julivert

    Alfàbrega fresca

    Oli OVE

    Pebre negre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Agafem una llesca de pa de pagès mitjana, en traiem la crosta i la tallem a trossos. Passem els trossos de pa a la picadora.
  2. Aboquem a la picadora 100 ml de llet, 1 gra d'all que pelem i unes fulles de julivert. Ho triturem fins tenir una barreja amb una textura fina.
  3. Agafem un bol i hi aboquem 400 g de carn de vedella picada, un ou i la barreja triturada. Salpebrem i ho barregem o bé a mà o bé amb una forquilla fins a tenir-ho tot ben integrat.
  4. Tapem el bol i el deixem a la nevera durant 10 minuts perquè tot s'acabi d'integrar bé.
  5. Ens untem les mans amb una mica d'oli i formem 4 hamburgueses fent primer una pilota i després, aplanant-la amb les mans.
  6. Escalfem una cassola o paella que puguem tapar amb una mica d'oli OVE.
  7. Afegim les hamburgueses a la cassola i les coem per una cara.
  8. Mentre es couen les hamburgueses, agafem 2 boles de mozzarella fresques i les escorrem sobre un colador. A continuació, les tallem a rodelles.
  9. Quan les hamburgueses estan cuites d'una cara, les tombem i hi distribuïm per sobre la mozzarella.
  10. Agafem 3 tomàquets secs confitats, els tallem a tires primes i els repartim per sobre de les rodelles de mozzarella.
  11. Tapem la cassola i coem fins que les hamburgueses estan al punt que ens agrada.
  12. Servim posant una llesca de pa de sègol en un plat, a sobre una hamburguesa i acabem amb unes fulles d'alfàbrega fresca. I ja està, ho tenim a punt per menjar.
Anar al contingut